"Jag använder ett par skor från kyBoot som jag fått av vår samarbetspartner Erik Rupp på Nimba.

Jag har efter en lång elitkarriär tyvärr en del problem med rygg och höfter och behöver tänka på hur jag belastar min kropp. Med dessa skor får jag en välbehövlig vila och avlastning av ryggen när jag står och arbetar eller är i en tävlingshall en helg för att coacha mina fighters på Nacka Dojo. Jag kan verkligen rekommendera dessa skor för dig som står mycket i ditt arbete eller som vill få en skön känsla i kroppen under intensiva arbetspass"


- Ricard Carneborn, 10 faldig svensk mästare, 3 st VM brons i ju-jutsu

"Mina tre par kyBootskor är alla mina bästa favoriter, helt fantastiskt sköna!!!

De två tårna närmast stortån börjar visa tendenser till hammartå/klotå. Rådet jag fått från den samlade läkarkåren (nåja) är att pröva stretching, fotgympa mm. Emellertid har skorna gjort en närmast makalös förbättring och jag är idag, efter två och en halv vecka med daglig användning av skorna, närmast symptomfri. Jag känner hur fotsulan på ett behagligt sätt tänjs/stretchas när jag promenerar, både korta och långa sträckor. Därmed återtar tårna sin normala position och böjning."


- Hans Boström

"Jag har en svår långvarig fotskada genom komplikationer av en bilateral calcaneus fraktur vars symtom påminner om plantar fasciitis; värk i fötter till följd av gående och stående under längre tid.

Med kyBoot kan jag med hjälp med den elastiska mjukheten nu gå längre promenader med mindre värk. Jag är dessutom inte längre begränsad till att använda endast löparskor utan har ett helt annat utbud av skor att välja mellan för olika tillfällen."


- Björn Oscarsson